Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Lejrskole

Princip for lejrskole

På Fredensborg Skole vægtes det højt, at alle elever oplever fællesskab og personlig udvikling på en anden måde end gennem den daglige skolegang. Lejrskolen er en gensidig mulighed for elever og lærere til at se og forstå hinanden i andre situationer og omgivelser. Formålet er at styrke fællesskabet i klassen og i øvrigt give eleverne nye indsigter om sig selv, ikke mindst i forhold til at kunne være hjemmefra i kortere eller længere tid og deltage i de pligter, der er med til at skabe det gode fællesskab.

Lejrskoler op til og med 7. klasse foregår i Danmark. Lejrskole i 9. klasse kan også foregå i udlandet, hvis det har en særlig pædagogisk eller faglig relevans.

Forældreindbetaling er en mulighed, så længe det varsles i god tid og er frivilligt. Det indsamlede beløb må højst være på 500 kr. pr elev og må alene anvendes til ekstra sociale aktiviteter. Det indsamlede beløb skal tilgodese alle elever lige. Endelig er det en mulighed for klassen at tjene penge til lejrskolen, så længe det arbejde, der lægges heri har faglig eller pædagogisk relevans. Det skal godkendes af ledelsen.
 

17. januar 2019