Vilhelmsro 6.-9. årgang

Vilhelmsro

Fredensborg Skoles afdeling på Vilhelmsro huser i dag 6. årgang og udskolingen 7.-9. årgang.  Vi er en afdeling, der søger at imødekomme eleverne anno 2019, og vi udnytter de muligheder, en ny og moderne skole giver.

Vilhelmsro fremstår som en skov af huse med lysninger og gårdrum imellem. Husene er i to etager. De står på "tæer" – med respekt for udsigt til den omgivende natur og vores udefaciliteter, som vi på forskellig vis søger at bringe ind i skolen.

6. årgang er året, hvor der udover det obligatoriske pensum og fagrække arbejdes med elevernes identitet. De forberedes til udskolingen, der i dag er bygget op omkring tre linjer; Science, Idræt & Konkurrence og International & Medier.

Vi arbejder med uddannelse og dannelse som det væsentligste grundlag for vores arbejde, fordi vi mener, at det går hånd i hånd, hvis vi skal sikre en trivsel og gode fællesskaber som afsæt for elevernes faglige læringsproces.

Adresse:

Fredensborg Skole Vilhemsro